Ingyenes seo tanfolyam

Ingyenes Seo Tanfolyam

Az ingyenes seo tanfolyam vagyis köznyelve lefordítva az ingyenes keresőoptimalizálás tanfolyam nem más, mint egy behúzó csali a fizetős szolgáltatásokra.  Miért is mondom ezt  és írom le?

A minap kaptam egy email-t egy keresőoptimalizálással és Pr cikk kampánnyal foglalkozó cégtől amiből egy részletet idézek:

Kedves Gábor,

Azért írok neked mert kb. 2-3 hónapja indítottam egy weboldalt melyen a SEO PR cikk és keresőoptimalizálás szolgáltatásunkat értékesítem és ezzel az oldallal HATALMAS SIKERT ÉRTÜNK EL!

Mi is volt ez a siker?

Az ingyenes seo tanfolyam kulcsszóra 2 hónap alatt, egy nulláról indítottnak mondott domainnel feljutottak a google első oldalára a 6, 7, 8. pozícióba.

A levél későbbi tartalmában megtudjuk mi is volt a stratégia:

Keresőoptimalizálás stratégia:

1. Elkészítettünk egy csalit ami egy ingyenes SEO tanfolyam.
2. A SEO PR keresőoptimalizálás kampányainkkal elkezdtük marketingezni az ingyenes tanfolyam oldalát.
3. Kb. 1 hónap múlva már az 1. oldalra kerültünk és INGYENESEN elkezdtük építeni a listánkat az ingyenes képzéssel.
4. Ezután írtam pár blog bejegyzést és Facebook-on is megosztottam pár cikket és infot. 
5. Most 2 hónap után elértük azt, hogy lassan a legfontosabb kulcsszóra benne leszünk az első 5 találatban. 

EZ EGY BIZTONSÁGOS SEO KERESŐOPTIMALIZÁLÁS!

Ez csak egy a sok közül. Lássunk még egy-két példát az ingyenes seo tanfolyam vs. behúzás a fizetős szolgáltatásokra.  A következő példák a személyes tapasztalataim közül lesznek kiemelve, amit az évek során éltem meg.

Első ízben feliratkoztam az 5 részes ingyenes seo tanfolyam leckéire. A leckék összeállítása a fizetős keresőoptimalizálás lépésről lépésre pdf. anyagból lettek összerakva. Valóban hasznos tartalom volt már az ingyenes seo tanfolyam is, de arra sarkalot, hogy vegyem meg a fizetős ebook-ot. Ezt is tettem. Az anyagban nagyon jó képet lehet kapni a keresőoptimalizálás alapjairól, de aki nem nagyon ért a programozáshoz és programkódokhoz az nem tud teljes sikert elérni. Jó eredményeket értem el az akkori változtatásokkal az oldalaimon amit a leírtak alapján próbáltam követni. A mai friss keresőoptimalizálási feladatokat és szemléleteket nem követi.

A második példám a Csináld Magad keresőoptimalizálás Dvd. Első ízben feliratkoztam az INGYENES “21 napos látogatottság növelő tanfolyam”-ra. Ezután megvásároltam az előzőeken felbuzdulva a keresőoptimalizálás tudásanyagot is. Itt is csalódnom kellett, de megjegyzem itt is volt hasznos tartalom, kiegészítés a keresőoptimalizálás lépésről lépésre pdf. anyaghoz képest.

Az eredmény  0:3 ingyenes seo tanfolyam : behúzás fizetős szolgáltatásra.

A tudás az pénz! Ne akarjunk mindent ingyenesen megtudni, ezt el kell felejteni. Az ingyenes seo tanfolyam nem létező dolog. A tudást megkell fizetni, csak az nem mindegy, hogy mit és kitől tanulunk meg és valóban használható értékes tudást kapunk.

Legyen ez most a reklám helye!

Két éve találkoztam egy kitűnő seo szakemberrel, aki folyamatosan oktatja a működő keresőoptimalizálás technikáját. Tőle csak kipróbált, tesztelt és működő dolgokat kapsz. 14 hónap alatt jött fel a keresőben a keresőoptimalizálás szóra a top 10-be és töretlenül ott is van. Ő is tart tanfolyamokat, természetesen nem ingyenes seo tanfolyamot, hanem fizetős képzést. Személy szerint már 2 alkalommal elvégeztem nála a keresőoptimalizálás tanfolyamot. Az induláskor még 2 napos képzés volt, de ez az elméleti és gyakorlati oktatások valamint a megnövekedett tudás anyag miatt 4 naposra tolódott. Ha igazán működő haladó seo technikát szeretnél kapni a pénzedért, akkor ott jó helyen jársz.

Miért is mondom ezt?

Az ott elsajátított szemléletmód és technika alapján sikeresen fejlődtek weboldalaink és ezáltal bevételeink is. Nem kis siker számunkra, hogy egy év elteltével kollégámmal vendég előadóként szerepeltünk egy zártkörű seo rendezvényen. Ott volt lehetőségünk bemutatni, hogy milyen sikereket értünk el a magas page rank (PR) link használatával nem egy szakmában és nem kis havi keresésű kulcsszavakra. Ezt a haladó technikát a keresőoptimalizálás tanfolyamon tanultuk. A PR linkek használatát tovább fejlesztettük és így alkalmaztuk.

Nagy elismerés volt számunkra, hogy Szilágyi Balázs a Honlapra fel alapítója és vezető keresőoptimalizáló szakembere kért fel minket az előadásra. Keresőoptimalizálás, SEO, WordPress – Honlapra fel!

Elérhetővé teszem az előadás anyagát amiből látható lesz, hogy milyen szakmákban, milyen kulcsszavakra értünk el sikereket. Az eredmények magukért beszélnek és mellékesen jegyzem meg, nem vagyunk seo guruk, keresőoptimalizáló szakemberek, számítástechnika ördögei, csak hétköznapi vállalkozók akik a fejlődést keresik. Akinek tudok a tudásomhoz mérten segítek, keressen nyugodtan elérhetőségeimen.

Ingyenes Seo Tanfolyam – Magas PR linkek előadás

Ingyenes Seo Tanfolyam teszt eredménye

Nagy megelégedésemre 9 nap elteltével a Google első oldal 6. helyére jött fel az oldal.

 

Ingyenes seo tanfolyam teszt eredménye
Ingyenes seo tanfolyam teszt eredménye

Azóta eltelt közel 1,5 év és semmilyen frissítést nem csináltam a cikkben, a mai napot kivéve. Most felrakom a mai napi találati lista eredményét. Ebből mindenki vonja le a következtetéseket. A cikk elején említett emailt küldő cég a mai napig mögöttem található. Jelenleg 3. helyen vagyok.

ingyenes seo tanfolyam esettanulmány
ingyenes seo tanfolyam esettanulmány

Szeretne elérni Ön is hasonló sikereket vállalkozása életében? Ha a válasza igen, akkor áldozzon a keresőoptimalizálásra és felejtse el az ingyenes seo tanfolyamot.