Linképítés 2018 – Mitől sikeres a linképítés?

Linképítés 2018-ban is kötelező elem a keresőoptimalizálás folyamataiban

Linképítés 2018 - Előrébb visszük vállalkozását
Linképítés 2018 – Előrébb visszük vállalkozását

A linképítés egy kötelezően végzendő tevékenységünk jó pár éve. Sokszor halljuk még most is, hogy nem sokat számít. Minek csináljuk? A google már nem veszi figyelembe. stb.

Ez nem így van. Igen is fontos a folyamatos linképítés, törekedni kell a minőségi linképítésre. Gondolok itt a minőségi szakmai cikkekben elhelyezett hivatkozásokra, melyek valóban hasznos tartalmat szolgáltatnak az érdeklődőknek. Hírportál jellegű oldalakon elhelyezett cégbemutatkozó cikkek, tesztek, tippek, trükkök alkalmazása. Az ilyen jellegű cikkek minimum 300 szavasak legyenek, de ha hosszabbak annál jobb.

Sokszor olvasok a facebookon szakmai csoportokban hozzászólásokat, amiben lehúzzák ezt a típusú linképítési technikát. Linképítés és linképítés között is sok különbség van, nem mindegy ezt hogyan kivitelezzük, milyen beállításokat eszközölünk, miből mennyit és hogyan alkalmazzunk.

Sokan túl misztifikálják a linképítést és próbálnak kitűnni a szakemberek közül az okoskodásukkal. Sokuknak vannak rész igazságaik, de nem látják át egészében a linképítést. Nekünk több éve sikeresen működik a technikánk, oldalaink sikeresen helyt állnak a google találati listáján is.

Igazán ütős linképítésre vágysz? Szeretnél előrébb helyett foglalni a találati listán? Szeretnél garanciát a javulásra?

Akkor jó helyen jársz! Sikerre visszük a Te vállalkozásodat is. Mi komplex folyamatokban gondolkodunk és így garantált a siker.

Linképítés 2017 cikkünket itt olvashatód.